Mikä on luottopolitiikkanne? Miksi hakemukseni hylättiin? Miksi hakemukseni hyväksyttiin pienemmälle summalle kuin mitä pyysin?

Mikäli täytät seuraavat kriteerit, ovat potentiaalinen luotonsaaja: olet Suomen kansalainen tai Suomessa vakituisesti asuva, 18-70-vuotias ilman maksuhäiriömerkintöjä ja antamasi tiedot itsestäsi ja taloudellisesta tilanteestasi ovat oikeita ja täsmällisiä ja olet toiminut vastuullisesti ja täsmällisesti aiempien ja nykyisten taloudellisten velvoitteittesi kohdalla. Lainahakemuksesi tulee täyttää ehdoissamme asetetut vaatimukset kokonaisuudessaan. Voimme hylätä lainahakemuksesi luottopolitiikkamme ja sisäisen riskiarviomme perusteella.

Luottopolitiikka on olennainen osa liiketoimintaamme, emmekä voi julkistaa sitä kokonaan. Kun päätämme, hyväksymmekö lainahakemuksen, hyväksymmekö pienemmän summan vai hylkäämmekö sen, otamme huomioon useita seikkoja. Tämä johtaa siihen mitä yleensä kutsutaan pisteytykseksi, ts. pistearvon antaminen jokaiselle merkitykselliselle tiedolle ja joille annetaan riittävä painoarvo riskinottohalukkuutemme mukaisesti. Perusohjeemme on esitetty ehdoissamme ja verkkosivustomme yleisissä osissa, kuten ikä, asuinpaikka, pankkitili, maksuhäiriökäytäntö sekä vähimmäis- ja enimmäislainasummapolitiikka eri ikäryhmille ja tavalliselle ostajatasolle. Emme voi taata, että sinun lainahakemuksesi hyväksytään, ennen kuin nämä seikat on tarkistettu. Pidä tämä ja lainanhakuprosessiin liittyvät kustannukset mielessä, kun haet lainaa.

Päätöksentekomekanismimme on puoliautomaattinen. Jos päätöksemme ei mielestäsi ole riittävä, voit pyytää että tarkistamme hakemuksesi manuaalisesti tekemällä tällaisen pyynnön itsepalveluportaalin kautta. Emme voi paljastaa hyväksynnän tai epäämisen yksityiskohtia. Jos emme voi myöntää lainaa on sinulle juuri tällä kertaa, toivomme että voimme tehdä sen tulevaisuudessa. Jotta voimme tarjota tätä palvelua ja toimia myös jatkossa, meillä on oltava maksukykyinen asiakaskunta. Sisäinen käytäntömme sanelee kuitenkin sen, että tarkistamme, analysoimme ja tarvittaessa mukautamme luottopolitiikkaamme kaksi kertaa vuodessa viimeksi kerättyjen tietojen mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että riskinottohalukkuutemme voi kasvaa tai laskea ajan myötä. Voit olla varma, että teemme parhaamme luottotarpeidesi täyttämiseksi. Voit tehdä uuden lainahakemuksen, kun 6 kuukautta on kulunut kielteisestä päätöksestä.

Aloita tästä start-here-img
25€
2000€
lock-ic Turvallinen lainahakemus

Tarvitsetko apua?

Pyrimme tekemään kaikesta yksinkertaista, mutta jos sinulla on kysyttävää, olemme täällä sinua varten.
Käy neuvontapalvelussamme saadaksesi lisätietoja tai ota meihin yhteyttä puhelimitse 06000 4425 (1,93€/min+pvm).

Meille ihmiset tulevat ensin

Lainoja tavallisille ihmisille talouden tositarpeisiin

Aloita tästä start-here-img lock-ic Turvallinen lainahakemus
character image1 character image2 character image3 character image4 character image5 character image6 character image7 character image8 character image9 character image10 character image11 character image12 character image13 character image15 character image14 character image16 character image17 character image1 character image2 character image3 character image5 character image6 character image7 character image8 character image9 character image10 character image11 character image12 character image13 character image14 character image15 character image16 character image17