Mikä on pienlaina ja millaisia lainoja tarjoatte?

Pienet lainat ovat tyypillisesti vakuudettomia, mikä tarkoittaa, että ne eivät vaadi vakuuksia tai takaajaa. Pienlainojen käyttötarkoitus voi vaihdella suuresti riippuen lainanhakijan tarpeista ja taloudellisesta tilanteesta. Jotkut lainanottajat voivat käyttää pieniä lainoja yllättävien kulujen kattamiseen tai toimeentuloon seuraavaan palkkaansa asti, kun taas toiset voivat käyttää niitä tietyn oston, matkan tai sijoituksen rahoittamiseen.

Tarjoamme 30-400 euron pienlainoja 30-90 päivän maksuajalla. Osa lainoistamme maksetaan takaisin yhdellä maksulla, mutta osa mahdollistaa myös useamman maksuerän. Jos esimerkiksi valitset 90 päivän maksuehdon, voit maksaa sen kolmessa erässä, kerran kuukaudessa. Kaiken kaikkiaan pienlainat voivat olla hyödyllinen työkalu lyhytaikaisten taloudellisten tarpeiden ja hätätilanteiden hallintaan, mutta on tärkeää, että harkitset huolellisesti lainan kustannuksia ja ehtoja ennen hakemuksen jatkamista.

Aloita tästä start-here-img
25€
2000€
lock-ic Turvallinen lainahakemus

Tarvitsetko apua?

Pyrimme tekemään kaikesta yksinkertaista, mutta jos sinulla on kysyttävää, olemme täällä sinua varten.
Käy neuvontapalvelussamme saadaksesi lisätietoja tai ota meihin yhteyttä puhelimitse 06000 4425 (1,93€/min+pvm).

Meille ihmiset tulevat ensin

Lainoja tavallisille ihmisille talouden tositarpeisiin

Aloita tästä start-here-img lock-ic Turvallinen lainahakemus
character image1 character image2 character image3 character image4 character image5 character image6 character image7 character image8 character image9 character image10 character image11 character image12 character image13 character image15 character image14 character image16 character image17 character image1 character image2 character image3 character image5 character image6 character image7 character image8 character image9 character image10 character image11 character image12 character image13 character image14 character image15 character image16 character image17