Miksi laskullasi ei ole suomalaista pankkitiliä?

Pankkikumppanimme on Liettuasta ja IBAN-tilinumeromme on heidän myöntämä. Tilimme on normaali EU-pankkitili ja maksusi saapuvat meille samalla tavalla kuin maksut suomalaisten pankkien kautta.

Jotkut suomalaiset pankit vaativat sinua käyttämään maksua suorittaessasi kansainvälistä maksua (maksut ulkomaille, tms.), mutta useimmat hyväksyvät lähtevän maksun kotimaan maksujen kautta. Halutessasi voit käyttää myös kätevää verkkomaksutoimintoamme itsepalveluportaalissa, joka tarjoaa maksun suomalaiselle pankkitilille.

Jotta voimme tarjota palvelumme Suomen markkinoilla, ja vallitsevissa olosuhteissa, meidän on jatkuvasti etsittävä meille parhaita pankkivaihtoehtoja, ja tällä hetkellä se on nykyinen pankkimme.

Aloita tästä start-here-img
25€
2000€
lock-ic Turvallinen lainahakemus

Tarvitsetko apua?

Pyrimme tekemään kaikesta yksinkertaista, mutta jos sinulla on kysyttävää, olemme täällä sinua varten.
Käy neuvontapalvelussamme saadaksesi lisätietoja tai ota meihin yhteyttä puhelimitse 06000 4425 (1,93€/min+pvm).

Meille ihmiset tulevat ensin

Lainoja tavallisille ihmisille talouden tositarpeisiin

Aloita tästä start-here-img lock-ic Turvallinen lainahakemus
character image1 character image2 character image3 character image4 character image5 character image6 character image7 character image8 character image9 character image10 character image11 character image12 character image13 character image15 character image14 character image16 character image17 character image1 character image2 character image3 character image5 character image6 character image7 character image8 character image9 character image10 character image11 character image12 character image13 character image14 character image15 character image16 character image17