Miksi minun on lähetettävä teille asiakirjoja tai selitettävä, mistä lainan tai siihen liittyvien palvelujen maksamiseen käyttämäni varat ovat peräisin?

Tämä liittyy lakisääteisiin velvoitteisiin, joita meidän on noudatettava. Sen lisäksi, että tällainen velvoite on asetettu meille laissa, olemme myös sitoutuneet erilaisiin velvoitteisiin rahoituskumppaneidemme, esimerkiksi pankkien kanssa, joita ilman emme voi tarjota palvelujamme. Tämä tarkoittaa, että meidän on täytettävä riittävät sanktioseulontamenettelyt (asiakkaiden tunteminen, rahanpesua koskevat säädökset, jne.). Meidän on selvitettävä muutamia asioita, esimerkiksi mikä on lainan hankinnan tarkoitus (esimerkiksi odottamattomat kulut, matkat, asumiskustannukset jne.), oletko poliittisesti vaikutusvaltainen henkilö, koskevatko pakotteet sinua ja mistä varat lainan takaisinmaksuun tulevat. Meillä on oikeus kieltäytyä maksamasta ja palauttaa maksu, jos se aiheuttaa meille minkäänlaista riskiä tässä yhteydessä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että meillä on oikeus hylätä lainahakemuksesi. Lain mukaan emme saa paljastaa syitä.

Aloita tästä start-here-img
25€
2000€
lock-ic Turvallinen lainahakemus

Tarvitsetko apua?

Pyrimme tekemään kaikesta yksinkertaista, mutta jos sinulla on kysyttävää, olemme täällä sinua varten.
Käy neuvontapalvelussamme saadaksesi lisätietoja tai ota meihin yhteyttä puhelimitse 06000 4425 (1,93€/min+pvm).

Meille ihmiset tulevat ensin

Lainoja tavallisille ihmisille talouden tositarpeisiin

Aloita tästä start-here-img lock-ic Turvallinen lainahakemus
character image1 character image2 character image3 character image4 character image5 character image6 character image7 character image8 character image9 character image10 character image11 character image12 character image13 character image15 character image14 character image16 character image17 character image1 character image2 character image3 character image5 character image6 character image7 character image8 character image9 character image10 character image11 character image12 character image13 character image14 character image15 character image16 character image17