Miten kommunikaatio tapahtuu välillämme?

Julkaisemme kaikki palveluehtomme, hinnoittelumme, erikoiskampanjamme ja yleiset tiedot verkkosivuillamme. Kehotamme sinua pitämään niitä silmällä vähintään kerran kuukaudessa. Kun olemme hyväksyneet lainahakemuksesi, lähetämme sinulle tarvittavat asiakirjat sähköpostitse. Voit tarkistaa ne vielä kerran ja hyväksyä sopimuksen noudattamalla sähköpostissa olevia ohjeita. Tämä tarkoittaa, että sähköposti ja Oma käyttäjätili ovat ensisijainen valintamme viestintään kanssasi. Voimme myös käyttää puhelinnumeroasi ja osoitetietojasi pitääksemme sinuun yhteyttä ja välittääksemme sinulle tärkeitä tietoja. Sinun on pidettävä kaikki yhteystietosi aina ajan tasalla. Pyydämme sinua aika ajoin joko vahvistamaan tai päivittämään yhteystietosi. Jos et tee niin, meidän on hankittava tai vahvistettava yhteystietosi itse, ja josta veloitamme hinnastomme mukaisen maksun.

Kun toimitamme tärkeitä tietoja (ilmoituksia, laskuja jne.) antamiisi yhteystietoihin, ne katsotaan vastaanotetuiksi kyseisenä päivänä.

Aloita tästä start-here-img
25€
2000€
lock-ic Turvallinen lainahakemus

Tarvitsetko apua?

Pyrimme tekemään kaikesta yksinkertaista, mutta jos sinulla on kysyttävää, olemme täällä sinua varten.
Käy neuvontapalvelussamme saadaksesi lisätietoja tai ota meihin yhteyttä puhelimitse 06000 4425 (1,93€/min+pvm).

Meille ihmiset tulevat ensin

Lainoja tavallisille ihmisille talouden tositarpeisiin

Aloita tästä start-here-img lock-ic Turvallinen lainahakemus
character image1 character image2 character image3 character image4 character image5 character image6 character image7 character image8 character image9 character image10 character image11 character image12 character image13 character image15 character image14 character image16 character image17 character image1 character image2 character image3 character image5 character image6 character image7 character image8 character image9 character image10 character image11 character image12 character image13 character image14 character image15 character image16 character image17