Mitkä ovat palvelunne ehdot ja hinnat?

Palkkiomme ovat melko selkeät, kiinteä maksumme on 5 euroa, joka veloitetaan kerran ja peritään, kun teemme lainasopimuksen kanssasi. Sitä kutsutaan sopimuksen perustamismaksuksi / sopimusmaksuksi. Voit halutessasi pyytää meitä lähettämään sinulle laskun siitä, jossa on 14 päivän maksuaika kyseisen perustamismaksun maksamiseksi. Tämä maksu veloitetaan jokaisesta yksittäisestä lainasopimuksesta, joka on hyvä pitää mielessä, mikäli haluat ehkä hakea useita lainoja / lainoja eri lainabrändeiltämme.

Tämän lisäksi on nimelliskorko 19,90 % vuodessa lainasummalle ja sen maksuille. Maksuviivästystilanteessa käytämme samaa nimelliskorkoa kuin maksamattomaan velkaan ensimmäiset 180 päivää, jonka jälkeen sovellamme nykyistä viivästyskorkoa. Voit tarkistaa voimassa olevan viivästyskoron täältä: https://www.suomenpankki.fi/fi/Tilastot/rahalaitosten-tase-lainat-ja-talletukset-ja-korot/taulukot/rati-taulukot-fi/viitekorko_fi
ja lukea siitä lisää täältä:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Viivästyskorko

Sinun ei tarvitse käyttää hinnastossamme mainittuja lisäpalveluitamme. Mutta haluat käyttää niitä, suosittelemme että käytät vapaaehtoista premium-tiliä, hinta 14,90 € ensimmäiseltä kuukaudelta ja 0 € sen jälkeen.

Premium-tilin käyttäminen antaa sinulle enemmän joustavuutta lainasopimusten hallintaan ja antaa sinulle mahdollisuuden käyttää lisäpalveluitamme ilman lisämaksuja ja huolta yksittäisten tai erillisten maksujen suorittamisesta. Tämä auttaa sinua säästämään aikaa ja vaivaa ja antaa sinulle lisää mielenrauhaa. Kuten sanottu, se on kuitenkin vapaaehtoinen lisäpalvelu.

Tässä on vielä erimerkki luotosta:
Oletetaan, että haluat lainata 100 euroa 30 päivän ajaksi. Tämä tarkoittaisi, että eräpäivän saapuessa sinun on maksettava takaisin yhteensä 106,65 euroa – joka koostuu sinulle lainaamastamme pääomasta 100 euroa, sopimuksen perustamismaksusta 5 euroa ja korosta 1,65 euroa. Kaiken kaikkiaan se on varsin hyvä sopimus. Muista kuitenkin, että erityisesti pienet lainat on tarkoitettu auttamaan lyhytaikaisissa taloudellisissa tarpeissa ja ne voivat olla kalliimpia.

Tässä esimerkissä vuotuiset kokonaiskustannukset olisivat 24,90 euroa 100 euron pääoman lisäksi. Tämä tarkoittaa, että todellinen vuosikorko on 24,90%. Siksi pyydämme sinua tutustumaan huolellisesti kaikkiin taloudellisen velvoitteen sisältäviin näkökohtiin. Löydät kaikki tiedot ehdot ja asiakirjat-sivultamme.

Aloita tästä start-here-img
25€
2000€
lock-ic Turvallinen lainahakemus

Tarvitsetko apua?

Pyrimme tekemään kaikesta yksinkertaista, mutta jos sinulla on kysyttävää, olemme täällä sinua varten.
Käy neuvontapalvelussamme saadaksesi lisätietoja tai ota meihin yhteyttä puhelimitse 06000 4425 (1,93€/min+pvm).

Meille ihmiset tulevat ensin

Lainoja tavallisille ihmisille talouden tositarpeisiin

Aloita tästä start-here-img lock-ic Turvallinen lainahakemus
character image1 character image2 character image3 character image4 character image5 character image6 character image7 character image8 character image9 character image10 character image11 character image12 character image13 character image15 character image14 character image16 character image17 character image1 character image2 character image3 character image5 character image6 character image7 character image8 character image9 character image10 character image11 character image12 character image13 character image14 character image15 character image16 character image17