Olenko oikeutettu Neolaina-lainaan?

Olemme mullistaneet tapamme käsitellä antamiasi tietoja ja poistaneet ikävän paperityön ja hankalat henkilökohtaiset tapaamiset.

Lähestymistapamme on täysin erilainen kuin perinteisillä lainanantajilla. Voidaksesi saada Neolaina.fi-lainan sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

– Sinulla on oltava pysyvä osoite Suomessa.
– Sinun on oltava vähintään 18 vuotias.
– Sinulla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Lisäksi sinulla on oltava suomalainen pankkitili, joka on yhdistetty verkkopankkitunnuksiin. Kun nämä alustavat kriteerit täyttyvät, arvioimme loput antamasi tiedot takaisinmaksukykysi määrittämiseksi. Perimmäisenä tavoitteenamme on varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin helposti ja, että saat myönteisen kokemuksen.

On tärkeää huomata, että jos hakemuksesi hylätään tänään, se ei tarkoita, ettemme harkitsisi hakemustasi tulevaisuudessa. Taloudellinen tilanteesi voi parantua ja niin kauan kuin täytät luotonantokriteerimme ja soveltuvuustarkastuksemme, olemme valmiita käsittelemään hakemuksesi uudelleen myöhemmin.

Aloita tästä start-here-img
25€
2000€
lock-ic Turvallinen lainahakemus

Tarvitsetko apua?

Pyrimme tekemään kaikesta yksinkertaista, mutta jos sinulla on kysyttävää, olemme täällä sinua varten.
Käy neuvontapalvelussamme saadaksesi lisätietoja tai ota meihin yhteyttä puhelimitse 06000 4425 (1,93€/min+pvm).

Meille ihmiset tulevat ensin

Lainoja tavallisille ihmisille talouden tositarpeisiin

Aloita tästä start-here-img lock-ic Turvallinen lainahakemus
character image1 character image2 character image3 character image4 character image5 character image6 character image7 character image8 character image9 character image10 character image11 character image12 character image13 character image15 character image14 character image16 character image17 character image1 character image2 character image3 character image5 character image6 character image7 character image8 character image9 character image10 character image11 character image12 character image13 character image14 character image15 character image16 character image17