Onko teillä asiakaspalvelua?

Kyllä on! Mutta on pidettävä mielessä, että meidän tavoitteena on toimia vain verkossa. Tämä on ainoa tapa, jolla voimme toimia tällä hyvin erityisellä, pienten lainojen toimialalla. Lainsäädäntö on lisäksi vuosien varrella asettanut uusia rajoituksia maksuille, joita voimme periä tarjoamistamme palveluista.

Tarjoamme kaksi viestintäkanavaa joiden avulla voit olla meihin yhteydessä, ja ne molemmat palvelevat eri tarkoitusta.

1. Jos haluat saada tietoa, apua tai opastusta ennen lainan hakemista, ota meihin yhteyttä puhelimitse. Voimme antaa kuitenkin vain yleistä tietoa puhelimitse. Voimme antaa tietoja myös meidän väliseen sopimukseen liittyen, mutta vain silloin, kun pystymme tunnistamaan sinut riittävällä varmuudella. Tämä voi tapahtua mm. käyttämällä asiakaspalvelun PIN-koodia, joka löytyy itsepalveluportaalistasi tai laskulta.

2. Jos olet entinen tai nykyinen asiakas, voit kirjautua itsepalveluportaaliimme ja avata sieltä tukipyynnön, kun kyseessä on sinun ja meidän väliseen sopimukseen liittyvä ongelma tai valitus.

Emme tarjoa asiakaspalvelua niihin asioihin, jotka voidaan hoitaa itsepalveluportaalin avulla. Koska toimimme täysin verkossa, pyrimme myös tarjoamaan sinulle sitä kautta kaikki tarvittavat työkalut, vaihtoehdot ja ratkaisut, jotta voit hallita lainasopimukseen liittyviä seikkoja (mm. vastaanottaa sopimukseesi liittyviä tietoja, hallita keskeisiä sopimukseen liittyvien palveluiden asetuksia, jne.).

Tässä on joitain toimintoja, joista voit tehdä itsepalveluportaalissamme.

1. Voit tarkastella, hakea ja lähettää laskujasi sähköpostiisi tai pyytää niiden lähettämistä postitse (maksullinen palvelu).
2. Voit tarkastella kaikkia laskujen maksamiseen tarvittavia tietoja, mukaan lukien pankkitilitietomme, nimi, IBAN, summa ja viitenumero.
3. Voit maksaa laskut vaivattomasti esitäytetyillä tiedoilla.
4. Voit tarkastella kanssamme tekemiäsi sopimuksia.
5. Voit pidentää laskujesi eräpäivää.

Aloita tästä start-here-img
25€
2000€
lock-ic Turvallinen lainahakemus

Tarvitsetko apua?

Pyrimme tekemään kaikesta yksinkertaista, mutta jos sinulla on kysyttävää, olemme täällä sinua varten.
Käy neuvontapalvelussamme saadaksesi lisätietoja tai ota meihin yhteyttä puhelimitse 06000 4425 (1,93€/min+pvm).

Meille ihmiset tulevat ensin

Lainoja tavallisille ihmisille talouden tositarpeisiin

Aloita tästä start-here-img lock-ic Turvallinen lainahakemus
character image1 character image2 character image3 character image4 character image5 character image6 character image7 character image8 character image9 character image10 character image11 character image12 character image13 character image15 character image14 character image16 character image17 character image1 character image2 character image3 character image5 character image6 character image7 character image8 character image9 character image10 character image11 character image12 character image13 character image14 character image15 character image16 character image17