Perittekö maksun paperilaskusta, joka lähetetään osoitteeseeni?

Kyllä, ks. Hinnasto. Koska toimimme täysin verkossa, tarkoittaa se sitä että yhteydenpito välillämme tapahtuu verkkokanavien kautta. Yleisimmin käytämme sähköpostia, ja esim. lainaa ei ole mahdollista hakea ilman sitä, sillä ennen kuin siirrämme lainasumman sinulle, sinun on vahvistettava ja hyväksyttävä sopimusehdot sähköpostiin lähetetyn linkin kautta.

Vaikka useimmat ymmärtävät, että puhelut ja viestit ovat meille kustannuksia, on yleinen väärinkäsitys, että sähköpostien lähettäminen on aina ilmaista. Maksamme mm. jokaisesta sinulle lähetetystä sähköpostista, joka sisältää laskun, muistutuksen tai ilmoituksen, ja jotka arkistoimme ja jotka meidän on säilytettävä lain mukaan 5 vuoden ajan.

Aloita tästä start-here-img
25€
2000€
lock-ic Turvallinen lainahakemus

Tarvitsetko apua?

Pyrimme tekemään kaikesta yksinkertaista, mutta jos sinulla on kysyttävää, olemme täällä sinua varten.
Käy neuvontapalvelussamme saadaksesi lisätietoja tai ota meihin yhteyttä puhelimitse 06000 4425 (1,93€/min+pvm).

Meille ihmiset tulevat ensin

Lainoja tavallisille ihmisille talouden tositarpeisiin

Aloita tästä start-here-img lock-ic Turvallinen lainahakemus
character image1 character image2 character image3 character image4 character image5 character image6 character image7 character image8 character image9 character image10 character image11 character image12 character image13 character image15 character image14 character image16 character image17 character image1 character image2 character image3 character image5 character image6 character image7 character image8 character image9 character image10 character image11 character image12 character image13 character image14 character image15 character image16 character image17