Veloitettako maksuja pankkitunnusten käytöstä tai PIN-koodin vaihdosta, jne.?

Tunnistauminen pankkitunnuksilla ja PIN-koodin asettaminen ovat maksuttomia ensimmäisellä kerralla, riippumatta siitä, haetko lainaa vai suoritatko vain rekisteröitymisen. Tunnistauminen pankkitunnuksilla ja PIN-koodia voidaan käyttää turvalliseen digitaaliseen asiointiin. Jos haluat kirjautua itsepalveluun, kehotamme sinua käyttämään PIN-koodiasi, jonka olet määritellyt aikaisemmin. Jos olet unohtanut PIN-koodin, voit nollata sen tai kirjautua sisään pankkitunnuksilla (maksullinen lisäpalvelu, ks. Hinnasto).

Jotta voimme tarjota tätä palvelua Suomen markkinoilla nyt ja jatkossa, meidän on kyettävä kattamaan toiminnasta aiheutuvat kulut. Kun pankkitunnistautumista käytetään tai PIN-koodi lähetetään uudelleen, siitä aiheutuu meille kustannuksia ja siksi meidän on siirrettävä tämä maksut asiakkaillemme.

Hyväksyttyjen lainojen kohdalla tehtyjen pankkitunnusten käytöstä ja ensimmäistä PIN-koodin luonnista emme veloita mitään, mutta tämän jälkeisistä toimista velvoitamme hinnaston mukaisen maksun (ks. Hinnasto).

Suomalaisilla pankeilla on sama käytäntö, kun olet unohtanut esim. PIN-koodisi. Vastaavasti jos unohdat tai kadotat avaimet, niiden korvaaminen maksaa aina, olipa kyse ajasta, rahasta tai vain vaivasta.

Aloita tästä start-here-img
25€
2000€
lock-ic Turvallinen lainahakemus

Tarvitsetko apua?

Pyrimme tekemään kaikesta yksinkertaista, mutta jos sinulla on kysyttävää, olemme täällä sinua varten.
Käy neuvontapalvelussamme saadaksesi lisätietoja tai ota meihin yhteyttä puhelimitse 06000 4425 (1,93€/min+pvm).

Meille ihmiset tulevat ensin

Lainoja tavallisille ihmisille talouden tositarpeisiin

Aloita tästä start-here-img lock-ic Turvallinen lainahakemus
character image1 character image2 character image3 character image4 character image5 character image6 character image7 character image8 character image9 character image10 character image11 character image12 character image13 character image15 character image14 character image16 character image17 character image1 character image2 character image3 character image5 character image6 character image7 character image8 character image9 character image10 character image11 character image12 character image13 character image14 character image15 character image16 character image17